Adobe Acrobat Readerin Asennuksen Vianmääritys

Jos tietokoneellasi on haittaohjelmia, se todennäköisesti käyttää melkein identtistä nimeä tälle kansiolle yrittäessään piilottaa ja estää sen poistamisen. Poista tällöin kaikki skannauksen jälkeen ilmoitetut komponentit, mutta älä kosketa alkuperäistä SysWOW64-kansiota.

  • Nopea ja käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto.
  • Jaa ja tarkista -linkkiä luotaessa joidenkin julkaisujen tapauksessa näkyy virhe.
  • Kun olet poistanut yllä mainitut kansiot, käynnistä tietokoneesi uudelleen ja tarkista uudelleenkäynnistettäessä, onko FFMPEG.dll-ongelma ratkaistu.
  • Katsotaanpa syitä, miksi päivitysten asentamisessa voi olla ongelmia, ja miten ne ratkaistaan.

Mikä tahansa syysi on, löydät ratkaisun tähän ongelmaan artikkelistamme. Avaa mikä tahansa selain Android -laitteellasi ja siirry kohtaan iCloud.com kirjautuaksesi Apple ID -tilillesi. Kun olet kirjautunut tilillesi, napauta Kuvat , Huomautuksia tai Muistutukset -painiketta, jos haluat tarkastella kyseisten sovellusten iCloud -sisältöä. Jos poistat iCloud Driven windll.com/fi/dll/microsoft-corporation/wldcore käytöstä iCloud for Windows -sovelluksessa, se kysyy, haluatko poistaa iCloud -tiedostot tietokoneeltasi. Klikkaa Hallinnoi -painiketta tallennustilan erittelyn vieressä, jos haluat poistaa iCloud -tiedot, ostaa lisää tallennustilaa tai muuttaa iCloud -tallennustilapakettiasi. Käytä näitä tiedostoja ja kansioita samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta tiedostoa tai kansiota Macissa.

Kiinnitettyjen Tiedostojen Lisääminen Dokumentteihin

Suorita asennus loppuun näytön ohjeiden avulla. Kaksoisnapsauta tarpeen vaatiessa setup.exe. Paina alanuolinäppäintä, kunnes olet viimeisessä kohdassa. Jos virran merkkivalo ei syty, katso tämän taulukon alusta kohta Virran merkkivalo ei syty, kun virtanäppäintä painetaan. Irrota muuntaja pistorasiasta ja tulostimesta. Kytke muuntaja uudelleen työntämällä se tulostimen liitäntään tukevasti.

Valitse Sijainti

Nämä ovat tiedostopäätteitä, jotka osoittavat tiedostotyypin ja antavat vihjeen siitä, mitkä ohjelmat pystyvät avaamaan tiedoston. PeerDistCacheProvider.dll lataamisen aikana jrjestelm tarkistaa useita merkkej siit, ett tiedosto ei ole uhka tietokoneelle. Jos jrjestelm pit tiedostoa epilyttvn, saat ilmoituksen ja voit ptt, tallentaako se, ajetaanko tiedosto vai avataanko tiedosto. Vorbisenc.dll lataamisen aikana jrjestelm tarkistaa useita merkkej siit, ett tiedosto ei ole uhka tietokoneelle. Kaikki vorbisenc.dll-tiedostot, joista varoitus nytetn, eivt ole todella vaarallisia, mutta on trke ladata vain todella tarvittavat tiedostot ja vain luotettavilta sivustoilta. Liitteet ovat potentiaalinen tietoturvariski, koska ne voivat sisältää haitallista sisältöä, avata muita vaarallisia tiedostoja tai käynnistää sovelluksia. Acrobat ja Acrobat Reader sallivat aina PDF- ja FDF-tiedostoliitteiden avaamisen ja tallentamisen.

Kun löydät ongelman aiheuttavan lisäosan, poista se käytöstä. Jos SFC-tulokset osoittavat, että se löysi viallisia tiedostoja ja korjasi ne onnistuneesti, käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista ongelma kertaalleen. Voit ratkaista useimmat ongelmat näiden ensimmäisten vaiheiden ohjeiden avulla.

Näkyviin tulevasta ikkunasta näet löydettyjen ja korjattujen tiedostojen tilan. Jos et saa korjattua Internet Exploreria seuraavien ohjeiden avulla, hanki Microsoftilta uusin Internet Explorerin versio. Lisätietoja on Microsoftin Internet Explorer -lataussivustossa . Tämä komento palauttaa ensin sarjan vastauksia, jotka päättyvät sanaan OK! Palauta poistetut DLL-tiedostot alkuperäisessä muodossa ja laadussa. Puuttuvat DLL-tiedostojen palauttaminen eri tilanteissa, kuten tiedosto poistetaan vahingossa, vioittuvat, vahingoittuvat, virukset vaikuttavat jne. Palauta DLL-tiedostot yhdellä napsautuksella, joten jopa aloittelijat voisivat tarttua siihen muutamassa sekunnissa.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.

Torna su